Whiskas Duo Kümes Hayvanlı ve Sığırlı Kedi Maması 85 gr, Yetişkin Kedi Yaş Mama, Whiskas
Whiskas Duo Kümes Hayvanlı ve Sığırlı Kedi Maması 85 gr, Yetişkin Kedi Yaş Mama, Whiskas

Whiskas Duo Kümes Hayvanlı ve Sığırlı Kedi Maması 85 gr

Marka : Whiskas
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 25,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 20,71 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4770608262488
2,82 TL 'den başlayan taksitlerle

Whiskas Duo Kümes Hayvanlı ve Sığırlı Kedi Maması 85 gr

Whiskas® mamaları yetişkin kediler için özenle hazırlanmış, eksiksiz ve dengeli yaş mamadır. Bu leziz mama, boyutu kedilerin ihtiyaçlarına göre özel olarak uyarlanmış, aromatik jöleye batırılmış sulu, etli parçalar içerir. Kullanışlı bir poşetteki bu lezzetli mama, cilt ve kürk sağlığını destekleyen çinko içerir ve uygun mineral dengesi, evcil hayvanınızın idrar yollarının durumunun korunmasına yardımcı olur. Eğlenceli bir yavru kediden muhteşem bir yetişkin kediye kadar, lezzetli tariflerimiz her yaştan kedinin yemek zamanı ve sonrasında mutlu bir şekilde mırıldanmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Faydaları:
• %100 tam ve dengeli besin
• Doğal savunma mekanizmalarını destekler
• Sağlıklı cilt ve tüyler için gerekli olan çinko içerir
• Alt idrar yolu sağlığını desteklemek için dengeli mineral seviyeleri

İÇİNDEKİLER : Sığır eti ve kümes hayvanı parçaları - bileşim: et ve hayvansal ürünler (%33, %4 sığır eti ve %4 kümes hayvanı parçaları dahil*), tahıllar, mineraller, bitkisel kökenli ürünler, şekerler. *Parçalar genellikle ürünün %40'ını oluşturur.

ANALİTİK BİLEŞENLER Protein: 8.7; yağ içeriği: 3,5; inorganik madde: 1,9; ham lif: 0,20; nem: 83,7, kalsiyum: 0,29, fosfor: 0,18.

DİYET KATKI MADDELERİ: Diyet katkı maddeleri: B₁ Vitamini: 27,3 mg, B₂ Vitamini: 1,4 mg, B₆ Vitamini: 4,5 mg, D₃ Vitamini: 200 IU, Taurin: 620 mg, Bakır (bakır (II) sülfat pentahidrat): 1,2 mg, İyot (kalsiyum) iyodat, susuz): 0,22 mg, Demir (demir (II) sülfat, monohidrat: 11,2 mg, Manganez (manganöz sülfat, monohidrat): 2,2 mg, Çinko (çinko sülfat, monohidrat): 16,2 mg; Teknolojik katkı maddeleri: Sinameki zamkı: 2148 mg; Duyusal katkı maddeleri: Aromalar.

GÜNLÜK MİKTARLAR
Önerilen günlük yiyecek miktarı. Tam yaş ve kuru Whiskas® kedi mamasıyla beslenmenizi öneririz.

3 kg ağırlığındaki bir kedinin günde 2,5-3 poşet ıslak mamaya ihtiyacı vardır.

4 kg ağırlığındaki bir kedinin günde 3,5-4 poşet ıslak mamaya ihtiyacı vardır.

5 kg ağırlığındaki bir kedinin günde 4-4,5 poşet yaş mamaya ihtiyacı vardır.

85 g yaş mama, 16 g WHISKAS® kuru mama ile değiştirilebilir.

Öneriler;
Kedinizin beslenmesi nasıl olmalı? Mide problemlerini önlemek için yeni öğünlere kademeli olarak geçiş yapmanızı öneririz. Genel olarak tüm sürecin yaklaşık 7 gün sürmesi gerekir. İlerlemesini izlemeyi ve değişikliğin plana göre gittiğinden emin olmayı unutmayın. Başlangıçta yeni mamayı mevcut mamayla 1:3 oranında karıştırarak tanıtın ve zamanla kademeli olarak artırarak kedinizi 7 gün sonra sadece yeni mamayla besleyin. Tüm süreci dikkatle izleyin.

Başlangıç ​​olarak yeni mamayı mevcut mamayla 1:3 oranlarında karıştırmanızı, her şey yolunda giderse 4 gün sonra oranı 1:1'e, 6 gün sonra ise 3:1'e çıkarmanızı öneririz. 7-8 gün sonra geçiş hala sorunsuz gidiyorsa kedinizi yalnızca yeni mamayla beslemeye geçebilirsiniz.

Diyet değiştirirken beslenme saatinin ve yerinin her zamanki gibi kalmasını öneririz. Herhangi bir endişeniz veya ek sorunuz varsa lütfen veterinerinize danışın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR