ProPlan LiveClear Sterilised Hindili Kısır Kedi Maması 7kg, Kısırlaştırılmış Kedi Maması, Proplan
ProPlan LiveClear Sterilised Hindili Kısır Kedi Maması 7kg, Kısırlaştırılmış Kedi Maması, Proplan

ProPlan LiveClear Sterilised Hindili Kısır Kedi Maması 7kg

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 2.869,99 TL(KDV Dahil)
indirimli : 2.296,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 7613287776983
312,51 TL 'den başlayan taksitlerle

ProPlan LiveClear Sterilised Hindili Kısır Kedi Maması 7kg

Pro Plan kedi maması Liveclear sterilize kısırlaştırılmış kedilere yönelik yetişkin kedi maması, üç haftalık günlük beslenmenin ardından kedi tüyü ve tüylerindeki alerjen miktarını güvenli ve etkili bir şekilde azaltan, lezzetli, %100 eksiksiz, dengeli ve mükemmel bir günlük mamadır.

Özellikleri:
• Kısırlaştırılmış kedilerin idrar yollarını dengeli minerallerin yardımıyla sağlıklı tutan kısırlaştırılmış kediler için mama

• Antioksidanlar, arginin ve omega-3 yağ asitleri dahil olmak üzere özel besin kombinasyonu sayesinde sağlıklı böbrekleri destekler

• Böbrek sağlığını korumaya yardımcı olur yüksek protein içeriği, ilave lif ve düşük karbonhidrat içeriği sayesinde ideal vücut ağırlığı.

Bileşimi: Hindi (%17), kurutulmuş kümes hayvanı proteinleri, pirinç, mısır proteini unu, buğday gluteni, selüloz, buğday unu, mısır, domuz yağı, mineraller, kurutulmuş yumurta, balık yağı, dijest, yumurta sarısı tozu, maya.

Analitik bileşenler: Proteinler %41, Yağlar %14, Ham kül %7,5, Ham lifler %4,0, Arginin %2,3, Omega 3 yağ asitleri %0,5, Metabolize edilebilir enerji (ME)1 3,85 kcal/kg.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR