ProPlan LiveClear Steril +7 Hindili Yaşlı Kısır Kedi Maması 1.4kg
ProPlan LiveClear Steril +7 Hindili Yaşlı Kısır Kedi Maması 1.4kg

ProPlan LiveClear Steril +7 Hindili Yaşlı Kısır Kedi Maması 1.4kg

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 639,98 TL(KDV Dahil)
indirimli : 511,99 TL(KDV Dahil)
Barkod : 7613287232731
69,69 TL 'den başlayan taksitlerle

ProPlan LiveClear Steril +7 Hindili Yaşlı Kısır Kedi Maması 1.4kg

7 yaşın üzerindeki kısırlaştırılmış kediler için Proplan 'dan yepyeni formülüyle üretilmiş yaşlı kedi mamasıdır. Pro Plan LiveClear +7 kuru mama hindi eti ile deri alerjenlerini azaltmak için formüle edilmiştir. Normal kuru mama ile beslenen kedilerin bazılarında kepeklenme ve alerji görülmektedir. Sürekli Plan LiveClear +7 ile beslenen kediler 3 hafta sonunda %47 oranında kepeklenmenin azaldığı gözlemlenmiştir.

 

Pro Plan LiveClear , kedilerde alerjen seviyelerini azaltır. Aynı zamanda kedinizin uzun ve sağlıklı yaşamını destekleyecek lezzetli bir diyettir. Mamanın öne çıkan özellikleri.

+ Kedilerin sevdiği harika tada sahip olan yaşlı kedi maması.

+ Yüksek kaliteli hindi eti kullanılarak üretilmiştir.

+ Boya ve koruyucu içermeyen kuru mamalar bağışıklık sistemlerini daha güçlü kılar.

+ Patentli prebiyotikler, antioksidanlar, omega-3 ve -6 yağ asitleri kompleksi sayesinde uzun ve sağlıklı bir yaşam için temel hayati fonksiyonları (bağışıklık, idrar, sindirim) destekler

+ Dengeli mineral içeriği sayesinde sağlıklı bir üriner sistemi destekler. Bu problem erkek kedilerde ileri yaşlarda sık görülmektedir.

+ Yüksek protein, lif ve düşük karbonhidrat seviyeleri nedeniyle optimal vücut ağırlığını kontrol altında tutar. kilo alma eğilimi olan kedinin beslenmesinde düşük yağ oranı ile kedilerin kilo alımını engeller.

 

İçindekiler: Hindi (%14), kurutulmuş kümes hayvanları proteini, mısır protein tozu, pirinç, soya unu, buğday gluteni, buğday, domuz yağı, mısır nişastası, yumurta tozu, buğday irmik, hindiba (%2), mineraller, soya fasulyesi yağı, selüloz , balık yağı, Digest, amino asitler (DL-metionin, L-lisin, L-arginin, L-karnitin, taurin), vitaminler, yumurta sarısı tozu (%0,6), fosforik asit koruyucu, maya, antioksidanlar (tokoferoller, propilgalat, butil hidroksianisol, butil hidroksitoluen).

Katkı maddeleri: Besin yem katkı maddeleri: IU / kg (IU / kg): A vitamini: 33000; D3 vitamini: 1000; E vitamini: 1440; mg / kg (mg / kg): C vitamini 140; demir sülfat: (Fe 75) kalsiyum iyodat: (I 1.9) bakır sülfat: (Cu: 11); marjinal sülfat: (Mn 35) çinko sülfat: (Zn 120) sodyum selenit: (Se 0.11). Antioksidanlar.

Besinler: ham protein: %40,0, ham yağ: %15,0, ham kül: %6,5, ham lif: %3,0, Omega-3 yağ asitleri: %0,5, Omega-6 yağ asitleri: %3,1.

 

Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Yaş Seçimi
Yaşlı (7 Yaş Üstü)
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sterilized (Kısırlaşmış) Light (Kilolu) İndoor (Evde Beslenen)
İçerik Seçimi
Düşük Tahıllı
Paket Boyutu
1 - 3 Kg
Lezzet
Tavuk-Hindi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR