ProPlan Junior Tavuklu Yavru Kedi Konservesi 85 gr
ProPlan Junior Tavuklu Yavru Kedi Konservesi 85 gr

ProPlan Junior Tavuklu Yavru Kedi Konservesi 85 gr

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 32,50 TL(KDV Dahil)
indirimli : 25,99 TL(KDV Dahil)
Barkod : 7613033568619
3,54 TL 'den başlayan taksitlerle

Proplan yavru kedi maması çeşitleri yaş mama ve kuru mama olarak üretilmiştir. Yavru kedilerin enerji ihtiyaçları, vitamin ve mineral gereksinimleri diğer kedi mamalarına göre farklıdır. Pro Plan Kitten mamalar kedinizin beslenmesinde tek başına kullanacağınız kolay açılır kapaklı yaş mamadır. Ambalajlar son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur.

ProPlan Junior Tavuklu Yavru Kedi Konservesi 85 gr

Yavru kediler için tavuklu tam yaş kedi maması

İçindekiler:Et ve hayvansal türevler (%14'ü tavuk eti), balık ve balık türevleri, minareller, bitkisel türevler, çeşitli şekerler.

Katkı Maddeleri: Besinsel Katkılar: IU/kg; Vit A 1577 Vit D 220 mg/kg, demir sülfat monohidrat: 58; kalsiyumiyodat anhire: 0,87; Bakır sülfat pentahidrat: 5,7 Mangan sülfat monohidrat 8,1 Çinko sülfat monohidrat: 104, Koruyucular

Kullanımı: 6-12 haftalık yavru kediler için; Günde 1-3 kutu, 12-26 haftalık yavru kediler için; Günde 2-4 kutu, 26-52 haftalık yavru kediler için; Günde 4-2 kutu, 2 öğünde veya ad-libitum beslenme yapınız.Oda sıcaklığında veriniz.Su kabında daima taze su bulundurunuz.Kedinizin sağlığı için onu düzenli olarak veteriner hekime götürünüz.

Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.

Analiz Değerleri: Protein %13, Yağ İçeriği %7.0, İnorganik Madde %3.2, Ham Selüloz %0,05, Nem %75

 

Yavru Kedi Maması Hakkında Genel Bilgilendirme;

  Kedilerinizi beslerken yaşlarına oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer yavru bir kedi besliyorsanız, vereceğiniz kedi maması kesinlikle yavru kedinin vücudunun ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılayabilecek şekilde formüle edilmiş olması gerekmektedir. Yavru kedi mamaları büyüme gelişme içerisindeki kedilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde zengin içeriğe sahip %100 doğal, kolay sindirilebilir ve her açıdan zengin olmalıdır. Kedi maması çeşit bakımından farklılık göstermektedir. Değişik markaların farklı lezzetlerde kedi mamaları bulunmaktadır. Kediniz her kedi mamasının tadını beğenmeyebilir bu nedenle onun severek yediği kedi mamasını bulmalı ve sürekli olarak o mama ile beslenmesine olanak tanımalısınız. Kediler alışkın oldukları tat dışındaki kedi mamalarını tüketmekten kaçınmaktadırlar. Bunun sonunda sindirim, mide ve bağırsak sorunları yaşamaktadırlar. Kedinizi beslerken sofranızdan artık yemekler ile beslemekte kaçınmalısınız. Onu mutlu eden kedi maması ile beslenme ihtiyacını karşılamanız yeterli olacaktır. 

 

Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Yaş Seçimi
Yavru (0-1 Yaş)
Formu
Yaş Mama
İçerik Seçimi
Tahıllı
Paket Boyutu
0-100 Gr
Lezzet
Tavuk-Hindi
Şekli
Ezme
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR