PisyCat Multiple Crystal Parfümlü Kedi Kumu 5 Lt
PisyCat Multiple Crystal Parfümlü Kedi Kumu 5 Lt

PisyCat Multiple Parfümlü Kedi Kumu 5 Lt

Marka : Pisy Cat
İndirim Oranı : %5 indirimli
Fiyat : 99,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 94,91 TL(KDV Dahil)
Barkod : ST45397
12,92 TL 'den başlayan taksitlerle

PisyCat Multiple Parfümlü Kedi Kumu 5 Lt

 

PisyCat kedi kumları bentonit madeninin işlenmesi ve hacminin 1/5'i kadar doğal kristal kum eklenmesi ile elde edilmiştir. Hızlı topaklaşır koku yapmaz. İdrarla ıslanan kum ortama koku salar.  Kokudan irrite olan kumlar için idealdir. Koku kum ıslanmadığı sürece yayılmaz.
Farklı aromalarda aynı kalınlıkta diğer PisyCat kedi kumlarını tercih edebilirsiniz. Hamile kadınların kedi dışkısıyla temas etmemesi tavsiye edilir. Bu ürün insanlar ve hayvanlar için tehlikeli maddeler içermez.

Bentonit esaslı ve aromalı topaklaşan kedi kumu. Kristalize mineral taneciklerinden oluştuğundan bakterilerin üremesini ve toprakta barınmasını engeller. Yüksek verimli ve topaklaşan bentonit. 5 L'lik paketin kullanım ömrü 20 gündür.

Bentonit esaslı %100 doğal mineral kedi kumu. Maksimum hijyen. Uzun ömürlü, hoş aromalı.

Kabı 5 cm yükseliğinde kum ile doldurunuz. Daha uzun ömürlü olması için topakların her gün kaptan alınması ve eksilen kumun tamamlanması önerilir.

Ürün tamamen kullanıldığında hijyen koşulları ortadan kalkar. Kabı ılık su ve sabunla temizleyiniz. Ardından ellerinizi yıkayınız. Tuvalete atmayınız. Yerel kanunlara uygun çöplere boşaltınız.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR