EcoPure Struvit-Ex Kediler İçin İdrar Yolu Destekleyici 40 gr
EcoPure Struvit-Ex Kediler İçin İdrar Yolu Destekleyici 40 gr

EcoPure Struvit-Ex Kediler İçin İdrar Yolu Destekleyici 40 gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 660,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 594,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451181
80,85 TL 'den başlayan taksitlerle

EcoPure Struvit-Ex Kediler İçin İdrar Yolu Destekleyici 40 gr

Kediler için idrar yolunun işlevini desteklemek ve desteklemek için geçici ve / veya kalıcı olarak artan ihtiyacı telafi etmek için özel besinler ve aktif bileşenler içerir.
Kediler, mineral alımının ve atılımının arttığı aşamalarda ve üriner konkresyon (idrar taşları) oluşma riski olduğunda artan bir ihtiyaç duyabilir.

DL-Metiyonin,
Ağır metalleri şelatlayarak ve amonyak oluşumunu düzenleyerek böbrek sağlığını desteklemeye yardımcı olan önemli bir amino asittir. Metabolize edildiğinde ortaya çıkan ürün, idrarı asitlendirmeye yardımcı olan sülfürik asittir. Özellikle pH’ın düşmesi gerektiğinde idrar pH’ını düzenlemeye yardımcı olmak için faydalıdır. İdrarın asidifikasyonunun yaygın durumlardaki etkileri FLUTD ve Canine Struvite Urocystolithiasis.
N-Acetyl-D-glucosamine,
Glukozamin en çok eklemlerimizdeki kıkırdak gibi bağ dokusu için yapı taşları olan glikozaminoglikanların (GAG) kaynağı olarak kullanılır. Glukozaminin N-Asetil formu, özellikle idrar ve sindirim yollarını birbirine bağlayanlar gibi mukus zarlarını hedef alır. Vücuda ekstra N-Asetil-Glukozamin sağlamak, idrar yolunun iç yüzeyini sağlıklı ve güçlü tutmaya yardımcı olur, onu idrardaki tahriş edici kristallerden ve birikintilerden korur. Kabuklu deniz ürünleri konsantreleriglikozaminoglikanlar (GAG) bakımından zengindir, vücuttaki üremik toksinleri gibi zararlı maddeleri ortadan kaldıran deniz kabuklularının bir bileşenidir. Mesane duvarının astarını güçlendirir ve idrar kristallerinin oluşumunu önlerler.
Hesperidin, vücudu serbest radikal hasarına karşı korumaya yardımcı olabilecek bir antioksidandır. Bu bileşiklerin diyetle uygulanması, çeşitli mesane lezyonlarının AgNOR sayısını ve BUdR etiketleme indeksini önemli ölçüde azaltmıştır. Bu bulgular, flavonoidler diosmin ve hesperidinin, tek tek ve kombinasyon halinde, mesanenin kimyasal karsinojenezini inhibe etmede etkili olduğunu ve bu tür inhibisyonun kısmen hücre proliferasyonunun baskılanmasıyla ilişkili olabileceğini düşündürmektedir. Aynı zmanda antibakteriyel ve antikanser etkinliğine sahip olduğu bazı çalışmalarda gösterilmiştir.
C Vitamini Mesane ve İdrar Yolu Enfeksiyonlarına destek sağlar, idrar pH düzenler ve bağışıklığı güçlendirir.

Beta-(1-3),(1,6)-D-glucan, bağışıklık sistemini destekler, idrar yapamama problemi ile ortaya çıkan stres bağışıklık siteminin zayıflamasına neden olur,bağışıklığı destekler.

Metilsülfonilmetan (MSM),
MSM, ağrılı İYE’lerle uğraşırken yine çok yardımcı olan sağlıklı bir enflamatuar yanıtı destekler. Araştırmalar, MSM’nin artrit ile ilişkili ağrıyı hafifletme yeteneğini desteklemektedir ve mesane enfeksiyonlarına (diğer adıyla sistit) yardımcı olduğuna dair yeni kanıtlar ortaya çıkmaktadır.
İçerik:
DL-metiyonin (3c301) 225 mg, Vitamin C (askorbik asit) 60 mg, N-asetil-D-glukozamin 30 mg, Hesperidin 20 mg, MSM 20 mg, Beta-(1-3),(1,6)-D-glucan %15, İnaktif Maya Saccharomyces Cerevisiae
Kullanımı:
12 Ay ve Üzeri: Günde İki Kez 1-2 ölçü kaşığı                                                                                                                                  12 aydan küçük hayvanlarda kullanılmaz.
(1000 mg = 1 ölçü kaşığı)
veya Veteriner hekiminizin önerdiği şekilde.
Önerilen uygulama süresi: 6 ay kadardır.

BESLEME NOTU:
Struvit-Ex ihtiyaca göre kullanılabilir. Lütfen yiyeceklerin içerisine karıştırınız. Topaklanma doğaldır, çünkü herhangi bir madde eklenmemiştir.
Sadece evcil hayvanlar içindir.
Ciddi böbrek veya karaciğer hasarı olan hayvanlara veya asidoz görülen hayvanlara kullanmayınız.

Kullanımı
Kedi
Yararı
Ürüner Sistem
Formu
Toz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR